Tuesday, December 6, 2011

Pink...Love! Love ! Love!


Pink is in the house!!!!!!! Sweet, lovely, chic :)




Lately my blog has been attacked with spywares...and ending up I had to clear all my favourite bloggers lists :(..  Now I'm in the midst of re-arranging and re-collecting all my crafters friends hmmmmmmmmmm.

8 comments:

Aisyah Helga said...

Semua cute2 belaka! Spyware ni semua mmg menyusahkn org je kan, kak??

Nurazimah said...

comelnya...

Rafidah Ahmad said...

tq aisyah..tu ler pasal, jenuh nak clear kan

tq nurazimah :)

Yati said...

Sweet dan comel color pink ni, Kak Fida. :)
Macamana boleh datang malware ni semua yek. Aritu ada banyak blog juga yang kena.

Rafidah Ahmad said...

tq yati.. malware ni masuk guna url orang lain ..mcm katakan url yati ada dalam list blog akak...dia akan affect the whole blog akak...so kena buang list tu baru leh bukak balik blog kita

MamaDaniel said...

sweet..sweeter..sweetest... pink! semua comel!! :)

☼Carolina Artesanías☼ said...

…....... /)
……... ( , )
….….|░░░|
……..|░░░|☆ Feliz _(♥)_
…..@|░░░|¸.¤“˜¨Navidad.
.¨˜“¤|░░ഐ¤ª@“˜¨¨y
…¨˜“გª¤.¸::¸.¤ª☆“˜¨¨Año Nuevo.
…¤¸*¸.¤ª“˜@¨¨¨***2012****.
*♥*.

Rafidah Ahmad said...

tq mamadaniel...ngeeeeeeee

tq carolina :)