Friday, April 20, 2012

April is ending

Hi peeps!

Yeah yeah yeah...i know....it's been ages for not updating here. Not that I did it on purpose though, sometimes I just have to find the right time, the right word to scribble here and of coz photos! What's a blog without lovely photos right? :)..Ok, ok, enough blabbering before I bore you peeps.

Let's talk about what I've done so far 

 
 red & black hat 

 colorful hat using Alize Wool Acrylic yarn :)

 
 Champagne color hat using Alize Acrylic Yarn
And....I just found out something...wanna know what ? I can crochet while traveling hehehehe....I managed to do this recently when I went up north state with my husband for his business trip...I was so bored and luckily , i brought together my crochet handy bag...and guess what!


Ta-daaaa!!!! Notice my blue crochet handy bag , snuggling next to me ;) . so next time I know how to kill time during traveling by car. Luckily, I did not get dizzy doing it because I just can't do my reading in a car. I don't mind munching on food/chocs/sweets though hehehhehehehe.

So , where do u do your crochet? While watching tv? On your bed/sofa? I'm sure anywhere you do it, you will just enjoy it as much as I do, cause you love doing it , right? :)
 

6 comments:

zaza said...

wah banyak tuh kak..i like...kemas jer..

Syairah said...

its lovely sis. xnak buat tutorial ke kak? hehe.

Puteri Nurhayati said...

Bagusnya, Kak Fidah boleh crochet dalam kete. Yati tak boleh, kat rumah je ok. Tu pun rindu giler nak crochet ni, but still tak boleh, nak siapkan order cross stitch dulu.
Benang Alize tu akak beli di mana?

Yaati Nor said...

wah cantik2nya hasil hat akak.saya pun nak cuba buat hat simple2 mcm ni..tapi masih tak berjaya lagi..

Rafidah Ahmad said...

hi zaza...tq, zaza punya hasil pun lagik kemas

syairah...tq, tutorial ek? heheheh boleh tu boleh...tapi ambik masa sket tuh ehhehe

hi yati...tu ler,, akak pun baru cuba2 dalam keta. benang alize tu kirim kat ada member tu balik dari turki.

hi yaati nor, tq....yaati boleh punya buat tuh....

MamaDaniel said...

kak.. saya pun baru tau saya boleh crochet semasa dalam kereta.. saya ingat saya akan pening.. tapi tak.. at least timetraffic jam tu takde la keje nak marah keta lain..hahahah..

cantik la semua topi tu.. benang tu acrylic ke campuran kak? :D rasa dia sama tak macam benang nona or minlon?