Monday, July 11, 2011

Dream


Hi everyone...a week with no post kinda make me feel a bit left behind in the  blogger world...but hey...I'm still around...doing my things here and there, great weekend even though I was mainly at home hehehe.Not forgetting my yarns and needles...accompanying me while I'm surfing or watching TV...fun rite? :)







Not satisfied with the quality of the photos but still , it's better than not having one :) How I wish I can have a good quality camera for my craft , not that I'm complaining of what I have now (which is only a hp camera) but hey! a girl can dreams rite? :)  It's always delightful to see other great bloggers snap great photos and sharing what they love here. Always inspiring to others don't you think?   And talking about inspiration...what/who inspires u in your daily life/dream/ambition? Me? I'll talk about it in the next post hehehhehe

3 comments:

lia said...

oklah tu kak fidah...clear je gambar tu...sy pun pakai camera biasa2 je...tp betul lah,jeles je tgk blog org lain yg ada gambar cantik2...harap2 'dream' kak fidah tu akan tukar jadi real..hehe

Yati said...

Weekend yang best, bila kita lepak rumah, buat benda kita suka. :)
Nanti Insya-Allah, mesti ada rezeki Fida, dapat camera lagi best, dapat tangkap gambar lebih cantik!
Inspirasi Yati, adalah dari kawan-kawan crafter, yang menjahit atau hasilkan produk mereka sendiri. Ada yang dah masuk paper, dah masuk tv. Semua tu beri semangat pada Yati untuk cuba capai kejayaan lagi tinggi. :)

Rafidah Ahmad said...

tq lia... moga kita sama2 dapat mencapai impian :)

tq yati...tu ler kan, saya pun dapat inspirasi dari kenkawan blogger yang kreatif mcm yati semua...memang bangga ngan kenkawan yang berjaya and dapat byk pendedahan.