Sunday, May 8, 2011

Hats, Flowers...Hot Weather :)

My oh my! Such a hot weather for me in Shah Alam, I'm not sure about others....but I had the most sweaty weekends! The temperature was so high and I could not even want to go outside . Even staying inside the house was like exercising since you could feel the rising heat from the sun, I could not remember how many time I took my baths hehhehe. How I wish for the heavy rain...to ease the heat ....

Back to my never ending crafty things... during my hot sunny weekend :)

Phewwwww.......only managed to complete the above....need another bath hehehe




My favourite drink....in my favourite mug (I think I need to find myself a new mug..*giggle)

10 comments:

Aisyah Helga said...

Those flowers are SO cute!! Love them! And the hats, too! Sini pun panas sgt, akak. Entahlah apa dah jadi dgn bumi kita ni.

Rafidah Ahmad said...

hehe tq aisyah...

tu ler....dah teruk global warming ni...doa2 la supaya hujan lebat ASAP...

lia said...

betul la akak..rasanya satu malaysia kot tgh panas skrg ni..tmpt sy pun sama,mlm pun panas...tapi bila tgk crochet flowers akak yg comel tu, rs sejukkk je...hi2..mcm biasa,warna2 yg akak pilih memang cantikk!

sindarery said...

Alahai... cantiknya bunga kak Fidaaa... suka tengok semua! Buttons tu sesuai sangat dekat bunga. Hah.. ingatkan mulanya topi tu kak Fida taruk bunga :)
Tempat saya ni lagi kak panas betul.. asal malam berpeluh :( huhu..

Rafidah Ahmad said...

tq lia... terus rasa sejuk dengar komen lia hehehe....

tu ler pasal....mcm rasa nak migrate tempat sejuk jek gamaknya hehehe

tq ery....tu kira tipu sket dalam gambar heheheh.. sana pun panas ek ery...mcm nak tido dalam air kan :(

Yati said...

Button polkadot tu menaikkan seri bunga yang memang dah cute tu, Fida! Banyaknya Fida buat.
Memang, sangat panas. Makan aiskrim atau pekena cendol best ni. Lepas tu, semput. Hehe!

Rafidah Ahmad said...

tq yati for the comment.. ....saya memang suka butang polka dot tuuuuuu

tu ler..memang panas giler...dugaan tul

Pink Pearl Lady said...

cantiknya....
kalau anak2 pakai mesti cantik...

Pink Pearl Lady said...

cantiknya....
kalau anak2 pakai mesti cantik...

Izyan Nadiah said...

canteknye kak. kombinasi warna yg menarik ! >_<