Sunday, April 24, 2011

Sweet Color Flower Crochet


My eyes were not well last week....and slowly, I completed these flowers




It's Monday....and as usual....Monday blues :)

10 comments:

Aisyah Helga said...

All so cute! But Kak Fida...I LOVE Mondays! Have a great week ahead :)

Rafidah Ahmad said...

hehehehe really aisyah? wahhh ni kena ajar i mcm mana nak suka monday ni hehehe...same wish to u tooo ....cant wait for ur creations :)

lia said...

sweetnyer bunga2 kak fidah ni!!saya pun samalah, nk belajar mcmana nk suka monday ni....hihi

Yati said...

Sakit mata ke last week, Fida?
Cantik bunga-bunga tu! Yati everyday juga blues. Hehhe! Rasa nak pergi holiday je, rumah kak Aisyah! ^_^

Rafidah Ahmad said...

tq lia.. tu ler kan, jom kita soh aisyah train kita hehehe

yati...tu ler..kita buat rombongan sambil melawat aisyah kan..pastu kita soh dia masak kek heheheh tapi best gak kalau kita gegurl buat rombongan ke situ kan?

radzi said...

Comel nya ...

Yati said...

Memang best kalau kita buat rombongan cik kiah ke tioman. Hehhe! Mana tau kan, satu hari nanti. :)
Fida, Yati ada tag. Kalau free, buat la ye. Timasih.
http://homemakers-puteri.blogspot.com/2011/04/jawap-tag-ummihanie.html

Rafidah Ahmad said...

tq radzi hehehhe


yati..tu ler kan...ok2...nanti kita gi tengok

Aisyah Helga said...

Oh! Boleh! Boleh! Kita buat gathering mesti best! Kek? Boleh aje! Saya ni suka Mondays sebab tu lah hari bank dan pos ofis beroperasi dan anak2 gi sekolah! Saya ni suka terima mail. And kalau nak terima mesti lah kena bagi jugak, kan?? BTW kak Fida, you're one of the winners for the PIF so pls email me your address. I'll send something to you soon!

Rafidah Ahmad said...

yeay bestnya aisyah kan! tq2 hehehhe