Sunday, April 17, 2011

Colorful Weekends , Colorful Headbands


How's the weekend everyone? Mine was colorful....with these


Flower crochet, colorful buttons...yummy don't ya think? I got these lovely polka-dotted buttons from http://nzsweetdesign.blogspot.com/


with pastel colored crochet headbands..in the making

Flower crochets after the buttons were sewed : )



Anddddddddddd.... I'm done :)


11 comments:

Yati said...

Sweet betul! Geram tengok. :)

Rafidah Ahmad said...

hehehehe butang tu yang nampak yummy kan kan...mcm gula2 leh makan hehehe

lia said...

comelnya!!memang rasa nak makan..;)

Rafidah Ahmad said...

ehehhe thanks lia and yati :)

Aisyah Helga said...

Cantik, kak Fida!! List lah sikit kat Swap Workshop.

Rafidah Ahmad said...

hehehe tq aisyah....tu ler ingat nak list gak..tapi yang dah list tu pun tak buat2 agi heheheh

MisFyd said...

waaa the polka dot buttons very merry yummy!!!!!!! XD

MamaDaniel said...

Kak.. cantiknyer button tu.. dia covered button ke kak..? terkebil-kebil mata saya menatapnyer... :D

Rafidah Ahmad said...

hehehe yummy kan msfyd :)

mamadaniel..a'aa dia covered buttons...polka dot dia memang mengancam hehehe

Yati said...

Fida, pastel headbands tu, ada orang punya ke, atau ready stock? :)

Rafidah Ahmad said...

hehe yati..headband tu ada orang punya dah. tu pre-order. suka ek?