Monday, October 4, 2010

Flower Crochet on T-Shirt - Makeover!

Never thought that I would be patching a torn blouse with my flower crochet hehehe..but my colleague gave me this challenge , check it out heheheh


8 comments:

Yati said...

Cantiknya baju! Idea yang bagus!

Aisyah Helga said...

Cantiklah akak letak bunga2 tu cam tu! Baju tu pun cantik!

Rafidah Ahmad said...

thanks yati and aisyah ....idea ni client yang beri...heheheh...memang baju tu cantek..tu yang client tu sayang nak buang..dah koyak pun dia cuba nak cari jalan nak pakai lagi

lia said...

wah!bagusnya idea ni...cantik sgt hasilnya...rasanya kalau letak kat t-shirt budak2 pun cantik juga ni...

MisFyd said...

Cool idea!
Kak Pidah jahit bunga tu kt baju tu ek? Lubang tu tampal ngn ape2 dulu tk?

Anita Knitting Enterprise(IP0307850-W) said...

creative~
baju tu jd unix sgt <3

sindarery said...

ooh sungguh cantik dan kreatif! Idea ni memang bagus seperti kata Yati. Thanks for sharing this.

Rafidah Ahmad said...

thanks lia...baju budak2 pun boleh buat gak ..


thanks misfyd...actually koyak dia bukan jenis berlubang..cuma carek jek..so i just jahit jek bunga kat baju tuh..

thanks anita...baju tu pun design dia cantek dah...hehehe

thanks sindarery...seronok kalau kenkawan lain leh buat mcm2 lagik :)